Zwangerschap

 

Zwanger & Yoga in Heiloo

 

Zwanger zijn is een bijzondere tijd in je leven. Fysiek verandert er veel tijdens de zwangerschap. Je gewicht neemt toe, je houding en manier van ademen veranderen door het dragen van je kindje. Bovendien word je je meer en meer bewust van het kleine wezentje. Ook verandert er vaak veel op het gebied van wonen en werk.

 

Tijdens de yoga lessen staat de beleving van de zwangerschap centraal. De oefeningen houden je lichaam soepel en vitaal en je leert je adem te gebruiken om bewust te ontspannen. Een belangrijke leidraad in de lessen is om uit je hoofd te komen en je aandacht naar je buik te brengen. Een moment van rust, ontspanning en kracht.

 

Als fysiotherapeut heb ik jarenlang zwangere vrouwen (pré- en postpartum) behandeld. Deze kennis integreer ik in de lessen.

 

Graag begeleid ik je tijdens deze bijzondere tijd.

 

Woensdag avond 18:30 – 19:30 uur 

Zondag ochtend 11:15 – 12:15 uur 

 

  • Locatie: Als het goed weer is zijn de lessen buiten in een prachtige tuin in Heiloo. Is het slecht weer dan is de les binnen.
  • Binnen: Chiron, De Hoefsmid 3, 1851 PZ Heiloo; Buiten: Slootenslaan 18, Heiloo
  • Kosten: proefles: gratis, losse les: €12,50, 5-rittenkaart: €55,00
  • Je kunt vanaf de 14e zwangerschapsweek met de lessen starten. De lessen zijn doorlopend en je kan de lessen volgen tot aan het eind van je zwangerschap.
  • Ik ben aangesloten bij de VYN. Als je aanvullend verzekerd bent kan je het bedrag van de lessen declareren bij je zorgverzekeraar.

 

Nieuwsgierig? Neem contact op voor meer informatie.