Zwangerschap

 

Zwanger & Yoga in Heiloo

 

Gefeliciteerd: je bent zwanger!

 

Als fysiotherapeut heb ik jarenlang zwangere vrouwen (pré en postpartum) begeleid. Zwanger zijn is een bijzondere tijd in je leven. Fysiek verandert er veel tijdens de zwangerschap. Je gewicht neemt toe, je houding en manier van ademen veranderen door het dragen van je kindje. Bovendien word je je meer en meer bewust van het kleine wezentje. Ook verandert er vaak veel op het gebied van wonen en werk.

 

Tijdens de yoga lessen staat de beleving van de zwangerschap centraal. De oefeningen houden je lichaam soepel en vitaal en je leert je adem te gebruiken om bewust te ontspannen. Een belangrijke leidraad in de lessen is om uit je hoofd te komen en je aandacht naar je buik te brengen. Een moment van rust, ontspanning en kracht.

 

Woensdag avond 19:00 – 20:00 uur

Zondag ochtend 11:15 – 12:15 uur

 

Graag begeleid ik je tijdens deze bijzondere tijd, waarbij ik mijn kennis vanuit de fysiotherapie zal integreren in de lessen.

 

  • Locatie: Chiron, De Hoefsmid 3, 1851 PZ Heiloo
  • Kosten: proefles: gratis, losse les: €12,50, 5-rittenkaart: €55,00
  • Je kunt vanaf de 14e zwangerschapsweek met de lessen starten. De lessen zijn doorlopend en je kan de lessen volgen tot aan het eind van je zwangerschap.
  • Ik ben aangesloten bij de VYN. Als je aanvullend verzekerd bent kan je het bedrag van de lessen declareren bij je zorgverzekeraar.

 

Nieuwsgierig? Neem contact op voor meer informatie.